Nyligen.se
Nyligen uppdaterade bloggar

Nyligen.se föddes i december 2004 och och visade nyligen uppdaterade svenska bloggar. Ett sjusiffrigt antal unika bloggadresser utnyttjade möjligheten att, automatiskt eller manuellt, pinga nyligen.se för att berätta att det fanns något nytt att läsa på deras sajter. Nyligen.se erbjöd även möjligheten för användare att sammanställa favoritlistor och enkelt få reda på vilka bloggar som hade uppdaterats sedan man sist besökte sin egen personliga lista. Det fanns aldrig några tekniska begränsningar utan det var från början möjligt att vara med oberoende av om man hade en enkel handknackad HTML-sida eller bloggade med hjälp av ett avancerat bloggverktyg i stil med WordPress.

I maj 2018, 14 år efter sajten släpptes, så ledde en kombination av minskad aktivitet i den svenska bloggosfären, behov av tekniska förbättringar samt ändrad lagstiftning att det var nödvändigt att låta sajten i sin nuvarande form få somna in.

Nyligen.se gjorde det möjligt för bloggsökmotorn knuff.se att omedelbart få reda på när det fanns något nytt att hämta från en svensk blogg.